RKC promoveert: Waalwijk viert feest

RKC Waalwijk is kampioen geworden van de Jupiler league en promoveert na één jaar terug naar de Eredivisie. De Brabantse stad maakt zich op voor de huldiging, zondagmiddag vanaf 18.00 uur op het Raadhuisplein. Er komt een podium, een muziek –en lichtinstallatie, bars en toiletten. Op het Raadhuisplein en de aangrenzende Markt is plaats voor 10.000 mensen (Omroep Brabant spreekt van 12.000 fans). De toegang is gratis, maar er staan wel beveiligingsmedewerkers bij de drie toegangswegen. 

 

Zelf alcohol meenemen is bijvoorbeeld niet toegestaan. Er bestaat kans op een onweersbui, maar ‘daar zijn we op voorbereid’, zegt hans Brekelmans van de gemeente Waalwijk, ‘als het echt tekeer gaat, leggen we het feest tijdelijk stil.’ Om 18.00 uur begint het programma met DJ Eric Dankers, de vaste dj van RKC. Een uur later treden De Deurzakkers op en ook René Schuurmans zingt een aantal songs. Om 20.00 uur is de huldiging van RKC. Om 21.00 uur is het feest afgelopen.

Lees ook:Oudejaarsfeest verhuist van Dam naar Museumplein
Lees ook:Zondag is het ‘voetbal D-Day’: wie wordt landskampioen, Ajax of Feyenoord?
Lees ook:Hoorn wacht op huldiging broertjes Saunders
Lees ook:Schoenen Museum Waalwijk viert 60e verjaardag
Lees ook:Huldiging Ajax bij Amsterdam ArenA

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>