REAAL Tennis Masters 2010 in Rotterdam

Woensdag 15 tot en met zondag 19 december 2010 is het Topsportcentrum Rotterdam het domein van de 9e editie van het nationale tennisevenement REAAL Tennis Masters, het evenement waar de Nederlandse tennistop het jaar afsluit en strijdt voor de titel ‘Tennis Master 2010’ (editie 2013: klik hier). Voor het eerst strijd de rolstoeltennistop gelijktijdig om de nationale titel tijdens de REAAL Nationale Rolstoeltennis Kampioenschappen (NRK). Het Topsportcentrum is uitgebreid met een tweede hal, waardoor het mogelijk is om beide kampioenschappen tegelijkertijd te herbergen. Maandag vindt de loting plaats en wordt het wedstrijdschema bekend.

 

Zaterdag 18 december zijn de halve finales live op internet te volgen, zondag de finales. De Esther Vergeer Foundation is aanwezig op het toernooi: de Foundation brengt kinderen en jongeren met een handicap rolstoeltennis bij. Het Topsportcentrum aan de Van Zandvlietweg 20 staat naast het Rotterdamse voetbalstadion De Kuip.

Lees ook:REAAL Tennis Masters 2009 Rotterdam
Lees ook:REAAL Tennis masters Rotterdam
Lees ook:KNLTB Tennis Masters 2013 in Rotterdam
Lees ook:ANB AMRO Wolrd Tennis Tournament in Ahoy
Lees ook:World Tennis Tournament: 40 jaar toptennis in Ahoy

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>