REAAL Tennis masters Rotterdam

Het Topsportcentrum Rotterdam stelt van maandag 8 tot en met zondag 14 december voor de 7e achtereenvolgende keer de locatie beschikbaar voor het nationale tennisevenement REAAL Tennis Masters (update 2010: klik hier). Vroeger stond het toernooi bekend als Sky Radio Tennis Masters. De Nederlandse tennistop strijdt er voor de titel Tennis Master 2008.

In ieder geval zullen een aantal spelers uit het Nederlandse Davis Cup team aantreden, zoals Jesse Hulta Galung, Matwé Middelkoop en Thiemo de Bakker, maar ook Arantxa Rus komt. Het belooft toptennis op een unieke locatie te worden: als publiek heb je in het Topsportcentrum het gevoel middenin het toernooi te staan. Zaterdag zijn de twee halve finales dames en twee heren, zondag zijn de finales dames -en herenenkelspel en na afloop volgt der de prijsuitreiking. Dagschema, tickets en tijden: klik hier.

Lees ook:REAAL Tennis Masters 2009 Rotterdam
Lees ook:REAAL Tennis Masters 2010 in Rotterdam
Lees ook:KNLTB Tennis Masters 2013 in Rotterdam
Lees ook:Tennistoernooi Breda Future 2012
Lees ook:Unicef Open Rosmalen 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>