REAAL Tennis Masters 2009 Rotterdam

Woensdag 9 tot en met zondag 13 december 2009 is het Topsportcentrum Rotterdam het domein van de achtste editie van het nationale tennisevenement REAAL Tennis Masters, dat vroeger bekend stond als de  Sky Radio Tennis Masters (editie 2010: klik hier). Twaalf dames en twaalf heren uit de Nederlandse tennistop strijden er voor de titels ‘Tennis Master 2009’ voor mannen en voor vrouwen. De locatie heeft volgens de website ‘een uniek karakter, waardoor de tennistop echt dichtbij komt en je als publiek het gevoel hebt middenin het toernooi te staan.’ Programma: zie website.

Zaterdag vinden de vier halve finales plaats, zondag de finales dames –en herenenkelspel. Het Topsportcentrum aan de Van Zandvlietweg 20 staat naast het Rotterdamse voetbalstadion De Kuip. Tickets: zie website. Naast toptennis is ook dit jaar weer het VTN Plaza Banenbouwers aanwezig, vanaf vrijdag 11 december, net als de tennisbond KNLTB, die onafhankelijke informatie kan geven over bouw en renovatie van tennisbanen.

Lees ook:REAAL Tennis Masters 2010 in Rotterdam
Lees ook:REAAL Tennis masters Rotterdam
Lees ook:KNLTB Tennis Masters 2013 in Rotterdam
Lees ook:Rotterdam Grand Prix Judo 2010
Lees ook:NK Judo Dames in Rotterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>