International Triathlon Holten 2010

De Triatlon van Holten, vrijdag 9 en zaterdag 10 juli 2010 in Holten, is al 25 jaar een begrip (editie 2012: klik hier). Vorig jaar was de Holtense Triathlon gastheer van het EK; dit jaar staat in het teken van het NK en een heuse wereldbeker: de toekenning van de Worldcup status. Daardoor is het evenement net als vorig jaar verzekerd van (inter)nationale toptriatleten.

 

Als één van de negen wedstrijden in de wereld is Holten onderdeel van het World CUP circuit van de ITU. De triathlon bestaat officieel uit 3,8 km zwemmen, 180 km fietsen en 42,195 km hardlopen (de marathonafstand). Daarnaast is ook de recreant op de kwart en achtste weer welkom in Holten. Het randgebeuren doet het met artiesten als de 3Js, die Reeperbahner Stimmungsmacher en Erik Hulzenbosch. Zaterdag staat de sport –en promotiemarkt op de Smitsbelt. Het festivalterrein op de Kalfstermansweide blijft zondag staan, inclusief tribunes en megascherm, om de WK voetbalfinale live te kunnen zien.

Lees ook:Triathlon Holten 2012
Lees ook:International Triathlon Holten 2011
Lees ook:Holland Triathlon Almere 2011
Lees ook:Jubileumeditie Triatlon Holten belooft spektakel
Lees ook:Holland Triathlon 2010 in Almere

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>