Because I’m a Girl concert op Java-eiland Amsterdam

Donderdag 17 juni 2010 vindt het ‘Because I’m a Girl in Concert’ plaats op de Kop van het Java-eiland in Amsterdam (editie 2011: klik hier). Het concert is een unieke samenwerking van Nederlands grootste artiesten, die volgens de website in de rij staan om mee te mogen doen (klik hier voor promofilmpje). Tijdens het concert treden verschillende artiesten in verrassende combinaties met elkaar op. Bergit Lewis zou samen het Plan Nederlands Kinderkoor haar nieuwe single ‘Because I’m a Girl’ lanceren, maar ze is verhinderd.

 

Karin Bloemen zal haar rol voor één keer overnemen. Plan Nederland werkt aan een duurzame verbetering van kinderen in ontwikkelingslanden. Doel van dit concert is om aandacht te schenken aan de situatie van meisjes in ontwikkelingslanden. Verder treden onder andere op: Pia Douwes, Alain Clark, Caro Emerald, Jeroen van der Boom, Xander de Buisonje, Wayalon en Giovanca. De AVRO zendt het concert op zaterdag 26 juni uit om 22.50 uur op Nederland 3. Iedereen die voor € 5,= sponsor wordt van meisjesprojecten van Plan Nederland, krijgt twee gratis concertkaarten. Het concert begint om 20.00 uur; de deuren gaan open om 18.00 uur. Een kaartje kost € 27,50. Donderdqag is de eerste dag van de serie van vier tweejaarlijkse concerten op de kop van het Java-eiland (vrijdag met Kane en zodnag emt Acda en De Munnik).

Lees ook:Girl’s Concert, Pleasure Island en TMF Awards op Java-eiland
Lees ook:Java-eiland concerten met Kane, Acda & De Munnik en Ellen ten Damme
Lees ook:Nederpopconcerten op Java-eiland Amsterdam
Lees ook:Prinsengrachtconcert pakt groots uit
Lees ook:Oerol op Terschelling stevent af op record ticketverkoop

1 Reacties // Reageer

One thought on “Because I’m a Girl concert op Java-eiland Amsterdam

  1. Fien van Vugt

    Wij als bewoners van het IJplein werden gek van de herrie. Zelfs met de ramen en deuren dicht kon je elkaar niet verstaan. Graag de volgende keer een andere locatie.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>