Girl’s Concert, Pleasure Island en TMF Awards op Java-eiland

Het Java-eiland in het Oostelijk Havengebied van Amsterdam is de komende dagen het domein van pop –en dance muziek. Donderdagavond 10 juni 2011 vindt het ‘Because I’m a Girl in Concert’ van Plan Nederland plaats op de Kop van het Java-eiland, zaterdag het dance event Pleasure Island van 13.00 tot 23.00 uur en Pinksterzondag vanaf 17.00 uur het TMF Awards Festival.

 

Donderdag kleurt het Java-eiland roze voor het Girls First concert van Plan: een zomeravond met toppers uit binnen –en buitenland. Plan is een internationale kinderrechten organisatie en streeft naar een wereld waarin meisjes dezelfde rechten en kansen krijgen als jongens.  Het terrein gaat om 18.0 uur open; het concert begint om 20.00 uur en duurt tot 23.00 uur. Een paar highlights: Alain Clark, Waylon, Racoon, Xander de Buisjonjé, Anita Meyer, Ben Saunders, Lois Lane, Paul de Munnik en Glennis Grace.

 

Pinksterzondag staat de Javakade compleet in het teken van de TMF Awards, met een main Stage, een TMF Superchart stage en een Totally Summer stage. Chuckie onderbreekt zijn Amerikaanse tournee om het festival te openen. Het terrein gaat om 16.00 uur open; het eerste concert start om 16.45 uur. Om 23.00 uur sluit het terrein. Een paar highlights; Go Back to the Zoo, Ben Saunders, Daan Saunders en Kane. Tijdens het festival worden de winnaars bekend gemaakt van de TMF Awards.

Lees ook:TMF Awards Festival 2011
Lees ook:Java-eiland concerten met Kane, Acda & De Munnik en Ellen ten Damme
Lees ook:Because I’m a Girl concert op Java-eiland Amsterdam
Lees ook:Concert at SEA 2012
Lees ook:Concert at SEA 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>