Concert at SEA 2012


Vrijdag 29 en zaterdag 30 juni 2012 vindt de 7e editie van Concert at SEA plaats (2013: klik hier), een tweedaags muziekfestival op de Brouwersdam tussen het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee en het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland. Vorig jaar ging het festijn op zaterdag vanwege noodweer niet door. Het festival kan op beide dagen tachtigduizend bezoekers herbergen en is ieder jaar steevast uitverkocht. Ook camping –en bungalowarrangementen zijn meestal snel weg.
Naast twee podia zijn er onder meer een reuzenrad, straatartiesten en uitgebreide cateringvoorzieningen. Ook dit jaar wordt alle CO2-uitstoot van het festival gecompenseerd door het eigen klimaatfonds van Bløf.

Een aantal highlights: Bløf, Golden Earring, Ilse de Lange, De Dijk, Acda en De Munnik, Trijntje Oosterhuis, VanVelzen, Waylon en Go Back To The Zoo. Het terrein gaat vrijdag open om 16.00 uur, zaterdag om 12.00 uur en sluit beide dagen om 01.00 uur. Onder de titel ‘Stage on 3’ zendt Nederland 3 popfestivals –en concerten uit. Radio 3FM is van de partij en op zaterdag 14 juni zendt NTR een compilatie uit van Concert at SEA. De N57 die over de Brouwersdam loopt, is vrijdag afgesloten van 19.00 tot 04.00 uur en zaterdag van 12.00 tot 04.00 uur. De organisatie stimuleert carpoolers en er rijden pendelbussen van en naar Transferium Renesse.

Lees ook:Concert at SEA 2011
Lees ook:Concert at SEA 2016: neem zonnebrandcrème én regenjas mee
Lees ook:Concert at SEA 2015 – Brouwersdam
Lees ook:Concert at Sea 2010
Lees ook:Girl’s Concert, Pleasure Island en TMF Awards op Java-eiland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>