Concert at SEA 2015 – Brouwersdam

Vrijdag 26 en zaterdag 27 juni vindt de tiende editie plaats van Concert at SEA, het tweedaags muziekfestival van Bløf op de Brouwersdam, tussen Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duiveland (2016: klik hier). Ieder jaar met een indrukwekkende line-up. Naast gastheer Bløf zijn dat dit jaar onder meer Lenny Kravitz, Racoon, Kensington en Dotan op vrijdag, Chef’Special, Miss Montreal, Rowwen Hèze en Typhoon op zaterdag.

Bezoekers roemen het festival om de gezellige en ontspannen sfeer. Vaak komen ze eerder of blijven wat langer, slapen op een camping, in een bungalow of een hotel in de buurt. Het festivalterrein gaat beide dagen open om 12.00 uur. Alle door bezoekers en organisatie geproduceerde CO2-uitstoot wordt achteraf gecompenseerd door middel van het eigen Umoja Klimaat- en Ontwikkelingsfonds van Bløf. De N57 die over de Brouwersdam loopt, is vrijdag afgesloten voor motorvoertuigen vanaf 19.00 uur en zaterdag vanaf 12.00 uur. Rijkswaterstaat waarschuwt voor langere reistijden. Er rijden pendelbussen van en naar het transferium Renesse en tussen de campings, bungalowparken en parkeerplaatsen en het festivalterrein. Zoals vorige edities is 3FM van de partij.

Lees ook:Concert at SEA 2016: neem zonnebrandcrème én regenjas mee
Lees ook:Concert at SEA 2014
Lees ook:Concert at SEA 2013
Lees ook:Concert at SEA 2012
Lees ook:Concert at SEA 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>