Java-eiland concerten met Kane, Acda & De Munnik en Ellen ten Damme

Na het Because I’m a Girl concert op donderdag 17 juni 2010 geeft de Haagse rockband Kane op vrijdag 18 juni een concert op de kop van het Amsterdamse Java-eiland (editie 2011; klik hier). Zaterdag vindt er het dance event ‘Pleasure Island’ plaats en zondag treden Acda & de Munnik, Van Dik Hout en De Dijk op, met in het voorprogramma Ellen ten Damme. Zij duikt graag op in verschillende gedaanten op onvermoede plekken: als pokerkampioen, als mannenmoordenares in de Duitse tv-crimi ‘Tatort’, als zangeres in de film ‘Volle Maan’ en als lijk in de BBC-serie ‘Dalziel & Pascoe’. Na de concerten in 2006 en 2008 wordt dit jaar het tweejaarlijkse samenkomen voortgezet.

 

Paul de Munnik noemt de Java-eiland concerten ‘een tweejaarlijks festijn waar wij ons altijd weer op verheugen. Met vrienden een feestje bouwen voor tienduizend man op het Java-eiland. Mooier kan bijna niet.’ Kane stond zes jaar geleden stond ook al op het Java-eiland met een eigen show. ‘Return to Java’ noemen wij indo’s het met een glimlach. En zo voelt het ook’, grapt de zanger. In het voorprogramma speelt A Silent Express die de publieksprijs in de Grote prijs van Nederland won en in 2008 ‘Get This Right’ uitbracht. Het concert van Kane begint om 20.00 uur (terrein is open vanaf 18.00 uur). Zondag begint het concert om 19.00 uur. Pleasure Island op zaterdag begint om 13.00 uur.  Tickets: zie betreffende websites.

Lees ook:Girl’s Concert, Pleasure Island en TMF Awards op Java-eiland
Lees ook:Because I’m a Girl concert op Java-eiland Amsterdam
Lees ook:Nederpopconcerten op Java-eiland Amsterdam
Lees ook:Acda & De Munnik treden gratis op in Vondelpark
Lees ook:Kane in de Kuip

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>