Kickboksgala It’s Showtime 2010 in Amsterdam ArenA

Zaterdag 29 mei 2010 vindt in de Amsterdam ArenA de 8e editie plaats van het kickboxgala It’s Showtime. Het evenement is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot het grootste kickbox evenement ter wereld. Alle zwaargewicht talenten die de wereld rijk is, komen zaterdag naar de ArenA, waaronder ook het allergrootste en beste zwaargewicht ter wereld; Badr Hari. Het stadion gaat open om 14.30 uur het evenement begint om 16.30 uur. Tickets: zie website.

 

Onlangs kwamen vechtsporten in een kwaad daglicht te staan: een drugshandelaar die twintig jaar cel uitzit voor een dubbele moord, organiseert vanuit de gevangenis freefight gala’s in de Passenger terminal Amsterdam. Ook de promotor van It’s Showtime zou banden hebben met criminelen. De ArenA en de Passenger Terminal zien geen problemen met de gala’s: ‘Als de overheid de vergunningen afgeeft, gaan wij ervan uit dat het goed zit’, aldus de directie van de ArenA.      

Lees ook:Kickboksgala It’s Showtime in Amsterdam ArenA
Lees ook:K1 vechtsport met Remy Bonjasky in Arena Amsterdam
Lees ook:FIRST ART FAIR in Passanger Terminal Amsterdam
Lees ook:Herdenking Pim Fortuyn
Lees ook:Amsterdam opent jacht op plastic soep

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>