FIRST ART FAIR in Passanger Terminal Amsterdam

In Januari is er is de een de nieuwe kunstbeurs in de Passenger Terminal Amsterdam: de FIRST ART FAIR, een beurs voor hedendaagse kunst, van dinsdag 17 tot en met zaterdag 21 januari. Voorgaande jaren was de Terminal, waar grote cruiseschepen aanmeren, rond deze tijd het domein van de kunstbeurs Realisme en vorig jaar van FOR REAL.

De beurs biedt schilderwerk, beeldhouwkunst, glas, fotografie en juwelen van jonge tot gerenommeerde kunstenaars, verdeeld over circa dertig stands. Tijdens de beurs wordt een verdiepingsprogramma aangeboden: Artist Talks.

Lees ook:FOR REAL – opvolger van Kunstbeurs ‘Realisme’ in Amsterdam
Lees ook:Kunstbeurs Realisme 10
Lees ook:Kunstbeurs Realisme Amsterdam 2015
Lees ook:Realisme 11 in Amsterdam
Lees ook:Affordable Art Fair 2010

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>