Rabobank Zesdaagse van Rotterdam

In Sportpaleis Ahoy vindt van donderdag 7 tot en met dinsdag 12 januari 2010 de Rabobank Zesdaagse van Rotterdam plaats (2013: klik hier): een wielerspektakel waar topsport en topentertainment samenkomen in een vol programma met spannende wedstrijden voor mannen en vrouwen en spetterende optredens van artiesten, DJ’s, licht –en lasershows. Niemand minder dan  vijfvoudig Tour de France winnaar Bernard Hinault geeft donderdag het startschot.  De band tussen de havenstad en de Rode van Frankrijk is groot, omdat de Tour de France dit jaar in Rotterdam vertrekt.

Op deze 27e editie verschijnen wielrenners aan de start als de Deense wereldkampioenen koppelkoersen Michael Mörköv en Alex Rasmussen. Theo Bos rijdt voor het eerst de Zesdaagse aan de zijnde van Peter Schep, ex-wereldkampioen en winnaar van de editie van vorig jaar. De 41-jarige Zwitser Bruno Risi neemt na 18 jaar afscheid van het profwielrennen. Het Sportpaleis is dagelijks open vanaf 17.30 uur; zondag vanaf 10.30 uur. Het programma start iedere dag om 18.15 uur, zondag om 11.15 uur. Donderdag, zondag en maandag treedt Donadio op, vrijdag Belle Perez en zaterdag Jan Smit.

Lees ook:De zesdaagse van Rotterdam
Lees ook:Zesdaagse van Rotterdam 2011
Lees ook:Profronde Surhuisterveen 2013
Lees ook:Zesdaagse van Rotterdam 2013
Lees ook:Profronde Surhuisterveen met Tourwinnaar Cadel Evans

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>