De zesdaagse van Rotterdam

Donderdag 2 tot en met dinsdag 7 januari 2013 is Sportpaleis Ahoy het domein van de 32e editie van de Zesdaagse van Rotterdam (2015: klik hier). Het wielerspektakel ‘mag zich tot de beste Zesdaagsen van de wereld rekenen’, aldus Ahoy, met een mix van topsport met show en entertainment. Het programma start iedere dag om 18.00 uur en eindigt rond middernacht; op zondag is het programma van 11.00 tot 17.00 uur.

De organisatie heeft een ‘uitdagend rennersveld’  weten te strikken, met onder meer Theo Bos & Grame Browne en de winnaars van vorig jaar, Iljo Keisse & Niki Terpstra. Ook de Franse wereldkampioen Vovoen Brisse komt met zijn koppelmaat Marc Hester, net als de Denen Michael Mørkøv en Alex Rasmussen. Op het programma staan onder meer koppelkoersen, een speciaal sprintprogramma, de demy’s, de vrouwenzesdaagse en wedstrijden voor jonge talenten. Op de eerste ring zijn iedere avond side-events te vinden. De Rotterdamse beatgroep The Kiks een aantal optredens.

Lees ook:Rabobank Zesdaagse van Rotterdam
Lees ook:Niki Terpstra krijgt zaterdag rondvaart door Amsterdam
Lees ook:De zesdaagse van Rotterdam in Sportpaleis Ahoy
Lees ook:Donderdag 7 januari start 34e Zesdaagse van Rotterdam
Lees ook:Zesdaagse van Amsterdam 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>