Profronde Surhuisterveen 2013

Friesland-Position[1]Dinsdag 30 juli 2013 is het Friese Surhuisterveen (boven Drachten) aan de beurt voor het wielercriterium na de Tour, de 32e editie van de Profronde Surhuisterveen. De organisatie heeft ook deze keer de winnaar van de Tour de France in huis weten te halen: Chris Froome. Ook Bauke Mollema en Laurens ten dam zijn van de partij. Bij de dames start de Tsjechische wereldkampioen Jarmila Machacová. Naast wielrennen is er vanaf 13.00 uur zoals altijd een braderie en rommelmarkt. De toegang is gratis.

Om 13.00 uur start het Criterium voor vrouwen over 60 kilometer, om 14.45 uur het Criterium voor Elite en Beloften. De Reclamekaravaan rijdt vanaf 10.30 uur door de regio en vanaf 17.00 uur op het parcours. Om 17.30 uur begint de Demykoers, een uur later worden de profrenners voorgesteld en om 19.00 uur start de Profronde over 80 kilometer, waarin de renners strijden om de Gouden Fiets. Om 21.15 uur wordt de winnaar gehuldigd.

Lees ook:Profronde Surhuisterveen
Lees ook:Profronde Surhuisterveen met Tourwinnaar Cadel Evans
Lees ook:Profronde Stiphout 2012
Lees ook:Froome rijdt Profronde Stiphout
Lees ook:Acht van Chaam 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>