Equirience – Paard en Koets in Den Bosch

IMG_20160516_131339Dit weekend vindt in de Brabanthallen in Den Bosch de 28e editie plaats van Paard en Koets, vanaf dit jaar onder de nieuwe naam Equirience. Deze nieuwe merknaam zou beter passen bij het internationale podium dat dit weekend voor paardenliefhebbers vormt. Met shows, spektakel, (inter)nationale toppers en wereldkampioenen, demonstraties en clinics. Zaterdag is de hoofdpiste het domein van de dressuursport, zondag kunnen recreatieve ruiters en rijders hun hart ophalen.

Daarnaast zorgen meer dan 150 standhouders, verenigingen en stamboeken voor de grootste paardensportzaak van Nederland met een breed aanbod en aanbiedingen, variërend van de nieuwste trends en producten op paardengebied tot aan sfeervolle lifestyle accessoires voor ‘het pure buitenleven’. In het Equi Health Centre biedt alle informatie hoe een paard topfit kan blijven. Op veler verzoek komen de veilingen terug: zondag worden er twee georganiseerd, die zich richten op tweedehands artikelen. De deuren zijn geopend zaterdag tot 21.00 uur en zondag van 10.00 tot 18.00 uur. Tickets zijn nog aan de kassa te koop: zie website. Zaterdagavond is er een avondshow; hiervoor wordt apart entree geheven.

Lees ook:Magisch Maastricht 2011
Lees ook:Bloem & Tuin in Nuenen – een van de grootste tuinbeurzen
Lees ook:Grote Maten Beurs in Eindhoven
Lees ook:Tuinbeurs Bloem & Tuin in Nuenen
Lees ook:GAMMA Racing Day op TT Circuit Assen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>