Grote Maten Beurs in Eindhoven

Zaterdag 18 en zondag 19 april 2009 vindt in Beursgebouw Eindhoven de 12e editie van de Grote Maten Beurs plaats: de beurs voor iedereen met een maatje meer (2013: klik hier). Het hoofdthema is: Mode & Beauty, met de nieuwste voorjaars -en zomercollectie, schoenen, lingerie, make-up, haarmode en accessoires. Op de catwalk komen meerdere modeshows en er zijn verschillende workshops bij te wonen. Andere thema’s zijn: Bewegen & Mobiliseren, Eten & Diëten, Binnen & Buitenleven en Meet & Greet: kennismaken met mensen met obesitas en praatgroepen van de obesitasvereniging.

Ook aanwezig zijn: dating sites en het grotematen.com meeting point. De Grote Maten Beurs is op beide dagen te bezoeken van 10.00 tot 17.30 uur. De toegang kost € 8,50; kinderen tot 12 jaar mogen gratis mee. Tickets zijn alleen aan de kassa verkrijgbaar.

Lees ook:ExtraErotica in Eindhoven
Lees ook:Grote Maten Beurs in Beursgebouw Eindhoven
Lees ook:Bijzondere Maten Beurs in Rijswijk
Lees ook:Vakantiebeurs 2010 in de Jaarbeurs
Lees ook:Landmachtdagen 2015 op woensdag 13 mei

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>