ExtraErotica in Eindhoven

Van vrijdag 27 tot en met zondag 29 november 2009 vindt in het Beursgebouw van Eindhoven de wintereditie plaats van de erotische beurs ExtraErotica. Sint en zijn Piettinnen, de ‘Passie Babes’, delen gratis surprises uit, net als Durex en Private, zolang de voorraad strekt. Wendy, Ramona en friends brengen hun nieuwe theatershow ‘1001 exotische fantasieën’. Daarnaast is er een keur aan stands, nationale en internationale artiesten, meerdere podia, de VIP-lounge (met een apart deel voor koppels), het Swingerscafé met een meeting point, dansvloer, doolhof, sekscinema en darkroom.

Nieuw deze editie is de Ladies Room, uitsluitend voor de dames. Wegens groot succes komt ‘the room with a view’ terug, een spannende hotel kamer voor paren, of door dames en paren geselecteerde heren. In deze kamer is seks verplicht. Ruiten en spiegelruiten maken het extra spannend: passanten kunnen naar binnen gluren. Op het dating plein zijn vrijwel alle grote dating sites vertegenwoordigd en stands met van alles dat met swingen en daten te maken heeft. In kranten en huis-aan-huisbladen geven Sint en Piet verschillende kortingscoupons cadeau. De beurs is te bezoeken vrijdag van 18.00 tot 01.00 uur, zaterdag van 14.00 tot 01.00 uur en zondag van 14.00 tot 22.00 uur. De entree kost € 17,50; kaartverkoop uitsluitend aan de kassa van de Beurs.

Lees ook:KamaSutrA in de Jaarbeurs
Lees ook:ExtraErotica beurs Eindhoven
Lees ook:KaMaSutrA Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:Najaarseditie KamaSutrA in de Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:Intocht Sint Nicolaas bij Het Scheepvaartmuseum

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “ExtraErotica in Eindhoven

  1. rianne jansen

    er word vermeld dat er kortingsbonnen uit gegeven worden maar ik houd nu al andrhalve week alle kranten en folders bij maar nergens zijn geen kortingsbonnen te vinden.
    wij wonen zelfs in eindhoven en willen er graag met 4 personen heen gaan
    kunt u mij vertellen waar ik ze kan vinden.
    alvast bedankt

      /   Reply  / 
    1. Erik Feenstra Auteur

      De website van Erotica noemt geen krantentitels, maar meldt alleen: ‘let goed op de kranten en de huis-aan-huisbladen, want Sint en Piet geven in deze tijd kortingsbonnen weg’.

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>