ExtraErotica beurs Eindhoven

Van vrijdag 10 tot en met mandag 13 april 2009 is het Beursgebouw van Eindhoven het domein van de erotische beurs ExtraErotica (wintereditie november 2009: klik hier). Vier dagen lang strippers, artiesten en pornosterren uit binnen -en buitenland, een keur aan stands met alle nieuwtjes en trends op het gebied van erotiek, tattoo -en piercing kunstenaars, een swingerscafé en een vip-lounge. Nieuw op de beurs is ‘The real thing’: hardcore filmopnames in een heus filmtheater.

 

Bezoekers kunnen van dichtbij en live meemaken hoe zo’n filmopname werkt. Na een screening door het filmteam kunnen ze misschien zelfs ‘meespelen’. Als verrassing biedt ExtraErotica ‘A room with a view’, waarover de organisatie niets prijsgeeft: de bezoeker moet zich laten verrassen. De beurs vindt tweemaal per jaar in het Beursgebouw Eindhoven plaats. De deuren staan open vrijdag tot en met zondag van 18.00 tot 01.00 uur en maandag van 14.00 tot 22.00 uur. De entree kost € 17,50; kaartverkoop alleen aan de kassa.

Lees ook:ExtraErotica in Eindhoven
Lees ook:Grote Maten Beurs in Beursgebouw Eindhoven
Lees ook:ETFAM 2010 in Eindhoven
Lees ook:Artiesten presenteren zich in Eindhoven
Lees ook:Excellent Woon & Leefgenot in Eindhoven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>