ETFAM 2010 in Eindhoven

Zondag 19 tot en met dinsdag 21 september 2010 is het Beursgebouw in Eindhoven het domein van de tweede ETFAM Handelsbeurs. De European Ethical and Fair Market Place kent nog maar een korte historie: het bevordert de handel in fair trade producten en werkt mee aan een wereld zonder handelsbarrières. ETFAM organiseert een handelsbeurs: dé ontmoetingsplek voor duurzame handel, maar ook een online marktplaats en matchingsysteem waar vraag en aanbod ook buiten de beurs elkaar kunnen vinden.

ETFAM 2010 biedt: toegang tot de West-Europese markt, levensmiddelen, geschenken en wellness producten, workshops, informatie van fabrikanten over hun producten, een matchingplein en een consumentengedeelte met etalage en directe verkoop. De beurs is alle dagen te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur.

Lees ook:Eurotrade Fair Eindhoven – handelsbeurs voor restpartijen
Lees ook:Collectors Fair Eindhoven
Lees ook:Pinksterfair slot Zeist: chique én trendy
Lees ook:FloraHolland Winter Fair
Lees ook:Thailand Fair 2012 Eindhoven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>