NK Latin American dans in Almere

Zaterdag 21 en zondag 22 maart 2009 vinden in het Topsportcentrum Almere de Nederlandse Kampioenschap NK Latin en NK debutanten  plaats. Voor de wedstrijden vindt een gezamenlijke warming-up voor alle dansers plaats. Zaterdag wordt gestreden van 11.30 tot 21.00 uur en zondag van 10.00 tot 20.00 uur. Kaarten zijn aan de kassa verkrijgbaar. Programma en  toegangsprijs kon ik nergens achterhalen.  

 

De Nederlandse Algemene Danssport Bond (NADB) is in 1967 opgericht als de Nederlandse Amateur Danssport Bond. De NADB ontstond uit een fusie van de Nederlandse Amateur Dansers Club uit 1946 en de Amateur Danssport Bond Nederland uit 1957. In 1993 werd de naam gewijzigd in Nederlandse Algemene Danssport Bond, toen de bond het volledige lidmaatschap kreeg van het Nederlands Olympisch Comité NOC*NSF. De NADB is lid van de International Dance Sport Federation (IDSF) in Lausanne, een wereldomvattende sportfederatie waarvan 82 nationale danssportorganisaties namens hun eigen land lid zijn.

Lees ook:Topdansen tijdens NK Latin Dance in Almere
Lees ook:Eerste Nederlandse vrouw op de Olympische Spelen overleden
Lees ook:Dansweek in Tilburg en Breda
Lees ook:Amsterdam krijgt Holocaustmonument
Lees ook:Uur U nadert voor turner Yuri van Gelder

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>