Aquatech Amsterdam in de RAI

Naast de Woonbeurs biedt de RAI in Amsterdam van dinsdag 30 september tot en met vrijdag 3 oktober plaats aan Aquatech Amsterdam: volgens de eigen website de grootste waterconferentie en vakbeurs ter wereld. De laatste innovatieve ontwikkelingen zijn er te zien op het gebied van alles dat met water te maken heeft.

Een aantal onderwerpen die aan bod komen: drinkwater, waterbeheer –en verbruik, waterverspilling, afvalwater, waterzuivering, hergebruik, procescontrole en automatisering, distributie, transport en berging. Nederlandse innovaties zijn te zien op een paviljoen, ingericht als innovatieplein. De deuren zijn open dinsdag tot en met donderdag van 10.00 tot 18.00 uur en vrijdag tot 17.00 uur. De toegang is gratis. Seminars voor leidinggevenden vinden plaats in hotel Krasnapolsky op de Dam.

Lees ook:Tuinbouwvakbeurs Horti Fair in de RAI
Lees ook:Art Square Amsterdam, gast van de Hermitage 14-17 april
Lees ook:Woensdag 16 maart: start HISWA Amsterdam Boat Show in de RAI
Lees ook:Trucks Eindejaarsfestijn 2011 in Brabanthallen Den Bosch
Lees ook:Horecava 2012 in RAI Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>