Horecava 2012 in RAI Amsterdam

Maandag 9 tot en met donderdag 12 januari 2012 vindt in de RAI in Amsterdam de 56e editie plaats van Horecava, de nationale vakbeurs voor professionals in horeca, catering en zorg (2013: klik hier). De Horecava bestaat sinds 1957 en werd een begrip in Nederland. De beurs is opgedeeld in zes themawerelden: ‘Markt’ in hal 4 (restaurants, cateraars en koks), ‘Hotel’ in hal 1, ‘Nachtleven’ in hal 7, ‘Fastservice’ in hal 9, ‘Buiten’ in hal 1 (de terrassenwereld) en ‘Innoveer!’ in hal 4 (nieuwste trends en innovaties).

XpertPlaza en NK Horeca creëren in Hal 9 voor de tweede maal een dynamische plek op de beursvloer met een podiumprogramma, kiosken over innovaties, opleidingen en handige tools en de wedstrijdkeuken met demonstraties en kookwedstrijden. Nieuw op het plein is het juryrestaurant, waar het publiek de jury van diverse kookwedstrijden aan het werk kan zien. Elke dag wordt voorafgegaan door talkshows en op het podium afgesloten met de prijsuitreiking van de vakwedstrijden van het NK Horeca. Het Koksgilde verzorgt kookwedstrijden: maandag de bekendste en oudste van Nederland: het NK voor chef-koks voor de de Gouden Koksmuts. Dinsdag zijn wedstrijden voor teams leerling/leermeester en woensdag het NK voor Jonge Koks. Stichting De Lekkerste Wedstrijden van de sector Fastservice van Koninklijke Horeca Nederland organiseert vier competities, waaronder de strijd om de lekkerste broodjes. Iedere dag vinden aan het eind van de middag dep prijsuitreikingen uit op het podium van Xpertplaza. De beurs is alleen voor vakbezoekers. De deuren zijn alle dagen open van 11.00 tot 18.00 uur. Tegelijkertijd vindt in de RAI  Wine Professional 2012 plaats, dit jaar voor de tiende keer.

Lees ook:Horecava 2014 in de RAI
Lees ook:Horecava 2010 in de RAI
Lees ook:Maandag 11 januari start zestigste Horecava in RAI Amsterdam
Lees ook:Horecava 2015 in Amsterdam RAI
Lees ook:Horecava 2013 in de RAI

1 Reacties // Reageer

One thought on “Horecava 2012 in RAI Amsterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>