Hengelo Meerkamp Atletiek

Dit weekend (2008) vindt in Hengelo de Europa Cup Meerkamp Super League plaats: topatleten uit Europa en jonge talenten strijden in een van de weinige  meerkamp wedstrijden voor landenteams. Deze Europacup is voor de meerkampers de laatste kans om zich voor de Olympische Spelen in Peking te kwalificeren.

Dat maakt het dit weekend extra spannend in Hengelo. Op de meeste andere disciplines kunnen Nederlandse atleten zich tot 31 juli kwalificeren, behalve voor de marathon (1 juli) en de estafettes (16 juli). Het vindt voor de tweede keer in Nederland plaats (de vorige keer was in 2004 in Hengelo), in het volledig gerenoveerde Fanny Blankers-Koen Stadion. Een passe-partout kost € 5,= en is te koop aan de kassa van het stadion. Klik hier voor het programma en hier voor live beelden (op ‘webcast’).

 

Lees ook:FBK Games 2011 in Hengelo
Lees ook:Atletiekgala FBK Games Hengelo 2014
Lees ook:Enschede Marathon 2010
Lees ook:Zondag 16 oktober: Amsterdam Marathon 2016
Lees ook:Atletiekgala FBK-games 2012 in Hengelo

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>