Excellent Woon & Leefgenot in Eindhoven

Het Beursgebouw in Eindhoven biedt van donderdag 23 tot en met zondag 26 oktober plaats aan ‘Excellent Woon & Leefgenot 2008’ (editie 2011: klik hier). ‘Excellent’ is een woonglossy voor de lezer die wat meer te besteden heeft. In oktober, de woonmaand bij uitstek, maakt menigeen zich op voor knusse uurtjes in huis. Een lik verf, nieuw behang en wat  nieuwe meubels kunnen helpen. De beurs biedt een variëteit van romantisch tot modern, van strak tot Rococo.

 

 

De beurs biedt naast meubels: tapijten, gordijnen, meubelstoffen, verlichting, openhaard, thuisbioscoop, sauna, slaapkamers, keukens, badkamers, lifestyle en kunst & cultuur. Daarnaast elektronische thuissnufjes, verwarmen, ventileren en alarmeren. De tuin komt ook aan bod als onderdeel van het interieur: van uitbouw tot zwembad en jacuzzi. Woensdagavond is een besloten openingsavond. De beurs is te bezoeken donderdag en vrijdag van 13.00 tot 21.30 uur, zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur. De toegang kost € 8,50, 65 plussers betalen € 7,50 en kinderen tot 12 jaar mogen gratis mee. Kaartverkoop uitsluitend aan de deur.

Zie ook ‘Kunst & Lifestylebeurs Ahoy‘.

 

 

Lees ook:Tuin & interieur 2011 Hengelo
Lees ook:Tuin & interieur in Expo Center Hengelo
Lees ook:Excellent Wonen in Beursgebouw Eindhoven
Lees ook:Lifestyle PLUS in Zwolle
Lees ook:Excellent Wonen in Beursgebouw Eindhoven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>