Excellent Wonen & Leven Beurs 2011 Eindhoven

Donderdag 13 tot en met maandag 17 oktober 2011 organiseert het Beursgebouw in Eindhoven voor de zesde keer de Excellent Wonen & Leven Beurs: een luxueuze woonbeurs in het teken van interieurs, exterieurs, hoogwaardig design, bijzondere kunst en een gevarieerd aanbod in lifestyle producten. Sterrenrestaurant De Lindehof zorgt voor de inwendige mens.

Op het woonevenement zijn Nederlandse bedrijven vertegenwoordigd die hoog staan aangeschreven en internationaal opereren. ‘Ook dit jaar staat de beurs garant voor een unieke combinatie van hoge kwaliteit, exclusiviteit en een voortreffelijke sfeer’, meldt de aankondiging. ‘Ee absolute must voor eenieder die in zijn drukke bestaan ook de finer things in life apprecieert’. Donderdag is een openingsavond voor deelnemers, relaties en pers, met als hoogtepunt het optreden van een speciale gast. De verdere dagen is de beurs voor iedereen toegankelijk. De toegang kost tien euro. Openingstijden: zie website.

Lees ook:Art & Antiques Fair ’s-Hertogenbosch 2010
Lees ook:Art & Antique Fair 2011 in Den Bosch
Lees ook:Nationale Art Deco Beurs Den Haag 2011
Lees ook:Art Nouveau & Art Deco Dagen Haarlem
Lees ook:Art Deco Beurs in Den Haag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>