Art & Antique Fair 2011 in Den Bosch

Van zaterdag 16 tot en met maandag 25 april 2011 vindt in de Brabanthallen in Den Bosch voor de 45e keer de Art & Antiques Fair ’s-Hertogenbosch plaats (2013: klik hier). De oudste kunst -en antiekbeurs van Nederland begon in 1967 met zes antiquairs in kasteel Bouvigne in Breda; inmiddels komen ieder jaar zo’n 20.000 kunst –en cultuurliefhebbers met een goede smaak – aldus de website – naar De Bosch. De 45e editie biedt heeft weer een rijk aanbod te bieden van kunst, antiek en verschillende horecaterrassen. Dit jaar is het aantal deelnemers gegroeid naar 74 galeries en antiquairs. Nieuw zijn onder meer de galerie voor Russische Iconen en 17e-eeuwse kunst.

 

De kwaliteit is hoog en de verscheidenheid groot: van kunstwerken van twee eeuwen v.C. tot objecten van de 21e eeuw.  Een keuringscommissie van circa 60 experts bewaakt de kwaliteit, conditie en authenticiteit van de getoonde objecten. De goede verhouding tussen prijs en kwaliteit draagt bij aan het succes van de beurs. Er zijn verschillende horecagelegenheden, comfortabele rustpunten en er klinkt sfeervolle muziek. Het draagt bij tot de gemoedelijke sfeer, die zo typerend is voor de Art & Antiques Fair. De beurs is iedere dag te bezoeken van 11.00 tot 19.00 uur, donderdag tot 22.00 uur en de laatste dag tot 18.00 uur.

Lees ook:Art & Antiques Fair ’s-Hertogenbosch 2010
Lees ook:Kunst en antiekbeurs Den Bosch
Lees ook:Art & Antique Fair ‘s-Hertogenbosch 2009
Lees ook:Art & Antique Fair Den Bosch
Lees ook:TEFAF: kunst -en antiekbeurs Maastricht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>