Art & Antiques Fair ’s-Hertogenbosch 2010

Van zondag 18 tot en met zondag 25 april 2010 vindt in de Brabanthallen in Den Bosch de 44e editie van de Art & Antiques Fair ’s-Hertogenbosch plaats: de AF ‘s-H (editie 2013: klik hier). De oudste kunst -en antiekbeurs van Nederland begon in 1967 met zes antiquairs in kasteel Bouvigne in Breda en groeide uit tot een groot evenement met vooraanstaande exposanten uit binnen -en buitenland en  25.000 bezoekers. ‘Toch is de gemoedelijke sfeer van de beginjaren gebleven’, aldus de aankondiging.

 

De kwaliteit is hoog en de verscheidenheid groot: van kunstwerken van twee eeuwen voor Christus tot objecten van de 21e eeuw. Het aandeel hedendaagse kunst is toegenomen en de belangstelling voor Aziatische kunst groeit. Een keuringscommissie van 85 experts bewaakt de kwaliteit, conditie en authenticiteit van het aanbod. De goede verhouding tussen prijs en kwaliteit draagt bij aan het succes van de beurs. De Fair ziet er veelbelovend uit met een internationaal deelnemersveld, een geheel vernieuwde styling en een breed assortiment drankjes en hapjes.

Bijzonder onderdeel vormt een groot 17e-eeuws paviljoen met circa 80 werken van oude meesters. De Dutch Art & Design Salon biedt Nederlandse kunst en design. Wegens groot succes presenteert de Fair ook dit jaar het Buy Buy Budget Paviljoen met een brede selectie van kunstvoorwerpen van deelnemers aan de beurs. Drie in brons geschminkte modellen wandelen over de beursvloer rond met hoofdtooien van Ingeborg Steenhorst. Er zijn verschillende horecagelegenheden, comfortabele rustpunten en er klinkt sfeervolle muziek. Het draagt bij tot de gemoedelijke sfeer, die zo typerend is voor de Art & Antiques Fair ‘s-Hertogenbosch. De beurs is iedere dag te bezoeken van 11.00 tot 19.00 uur, donderdag tot 22.00 uur en de laatste dag tot 18.00 uur.

Lees ook:Art & Antique Fair 2011 in Den Bosch
Lees ook:Art & Antique Fair ‘s-Hertogenbosch 2009
Lees ook:Kunst en antiekbeurs Den Bosch
Lees ook:Art & Antique Fair Den Bosch
Lees ook:Art & Antiques Fair ‘s-Hertogenbosch in Autotron

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>