Art & Antique Fair ‘s-Hertogenbosch 2009

Van zondag 19 tot en met zondag 26 april 2009 staat in de Brabanthallen in Den Bosch de 43e editie van de Art & Antique Fair ‘s-Hertogenbosch; de AF ‘s-H (editie 2011: klik hier). Het is de oudste kunst -en antiekbeurs van Nederland, die in 1967 begon met zes antiquairs in kasteel Bouvigne in Breda. Dat groeide uit tot een groot evenement in Den Bosch met maar liefst negentig vooraanstaande exposanten uit Nederland, België en Duitsland en zo’n 25.000 bezoekers. De kwaliteit is hoog en de verscheidenheid groot: van kunstwerken van twee eeuwen voor Christus tot hedendaagse objecten. Het aandeel hedendaagse kunst neemt toe en de belangstelling voor Aziatische kunst groeit. Een keuringscommissie van 85 experts bewaakt de kwaliteit, conditie en authenticiteit van het aanbod.

 

Rondom acht pleinen staan de 90 exposanten uit binnen -en buitenland willekeurig gegroepeerd. Er zijn verschillende horecagelegenheden, comfortabele rustpunten en er klinkt sfeervolle muziek. Het draagt bij tot de gemoedelijke sfeer, die zo typerend is voor de Art & Antiques Fair ‘s-Hertogenbosch. Daarnaast zorgen een goede prijs-kwaliteitverhouding en de toegankelijkheid voor iedereen die in kunst en antiek is geïnteresseerd, voor het succes van deze beurs. De beurs is iedere dag te bezoeken van 11.00 tot 19.00 uur, donderdag tot 22.00 uur en de laatste dag tot 18.00 uur. Een dagkaart kost € 15,=; 65 plussers en CJP € 12,50. Kinderen tot 14 jaar mogen gratis mee. Een passe-partout kost € 30,=.

Lees ook:Art & Antiques Fair ’s-Hertogenbosch 2010
Lees ook:Kunst en antiekbeurs Den Bosch
Lees ook:Art & Antique Fair 2011 in Den Bosch
Lees ook:Art & Antique Fair Den Bosch
Lees ook:ART & ANTIQUE FAIR in Autotron Rosmalen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>