Lifestyle PLUS in Zwolle

Van donderdag 26 tot en met zondag 29 maart 2009 staat Lifestyle PLUS in de IJsselhallen in Zwolle: hét lifestyle evenement voor levensgenieters in het noorden en oosten van ons land. Met tal van activiteiten, zoals presentaties, shows, demonstraties en workshops. Zo’n 150 standhouders bieden van alles voor de levensgenieter, zoals: vakanties, fietsen, meubels, tuinartikelen, oldtimers, kleding, huizen, keukens, antiek en auto’s: suv’s. Er is een beautyplein, een virtuele golfbaan, een fietsparcours, een designplein en een gezondheidsplein.

De beurs, alle dagen te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur, lijkt zich weinig aan te trekken van de kredietcrisis. Een bijzonder onderdeel van de beurs wordt de PC Zwollestraat, een regionale variant van de hoofdstedelijke luxe PC Hooftstraat, met exclusieve juwelen, champagne, kunst, mode en auto’s. Het blijkt ook uit de toegangsprijzen: die stegen met maar liefst een kwart in vergelijking met vorig jaar. Tickets zijn online te koop voor € 8,= en aan de kassa voor € 9,50.

Lees ook:Golf & Lifestyle de Beurs Groningen
Lees ook:Oldtimerbeurs ‘Techno Classica’ Essen: grootste ter wereld
Lees ook:British Cars and Lifestyle in Autotron
Lees ook:British Cars & Lifestyle in Autotron Rosmalen
Lees ook:Stiletto Run voor vrouwen

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Lifestyle PLUS in Zwolle

  1. Pingback: ‘MID Lifestyle’ in Zwolle: beurs voor 50plussers | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>