Excellent Wonen in Beursgebouw Eindhoven

Donderdag 14 tot en met maandag 18 oktober 2010 is het Beursgebouw in Eindhoven voor de vijfde keer het domein van de woonbeurs Excellent Wonen & Leven (editie 2011: klik hier): een luxueuze woon-beurs met interieurs, kunst, design en de laatste trends op het gebied van verlichting, interieurs en tuinen. De beurs biedt het nieuwste in alle stijlen en smaken: modern, klassiek, landelijk en hightech. Naast de vele stands biedt Excellent Wonen exposities, demonstraties en presentaties. 

 

Stijlvol en spraakmakend, dat wil Excellent Wonen & Leven zijn. Zo zal er een bad worden gepresenteerd ter waarde van zo’n 34.000 euro: het meest exclusieve bad van Nederland (dat overigens al is verkocht, meldt de website). De openingsavond op donderdag is uitsluitend voor genodigden. Vrijdag staan de deuren open van 13.00 tot 22.00 uur, zaterdag van 13.00 tot 20.00 uur, zondag van 11.00 tot 18.00 uur en maandag van 13.00 tot 20.00 uur. Tickets: zie website.

Lees ook:Excellent Wonen in Beursgebouw Eindhoven
Lees ook:Excellent Wonen & Leven Beurs 2011 Eindhoven
Lees ook:Excellent Woon & Leefgenot in Eindhoven
Lees ook:Wonen&Co 2012 Groningen
Lees ook:Wonen & Co 2011 in Groningen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>