Wonen&Co 2012 Groningen

Donderdag 15 tot en met zondag 18 maart 2012 is Martiniplaza in Groningen omgetoverd tot het woonwalhalla van het noorden: de 7e editie van de woonbeurs Wonen&Co. Thema dit jaar is: ‘De Zevende Hemel’. Bijna 300 exposanten presenteren zich. In de eerste plaats zijn de nieuwste interieurtrends te ontdekken in de WoonCarroussel, een prominent onderdeel in de Interieur&Styling hallen. Daarnaast kunnen bezoekers kennismaken met ontwerpers bij OntmoetDesign, rondsnuffelen in de WoonBazaar en gerechten proeven op het Koken&Tafelen plein.

 

Energie&Wonen biedt allerlei over SLIM wonen, op  het Adviesplein bij Hemels Wonen&Co geven specialisten gratis adviezen geven en op de GemeentePlaza kunnen bezoekers kennismaken met bijzondere nieuwbouwprojecten in het noorden. Svensk Gardning Exclusieve Tuinen uit Dokkum introduceert ‘Eco Estates’: een mix van duurzaamheid en luxe. Dit jaar organiseert Wonen&Co voor de derde keer het Wonen&Co Schilderstalent: amateurs konden zich uitleven met het thema ‘Mijn droomwereld’. Uit ruim 200 inzendingen zijn 10 genomineerde ontwerpen zijn gekozen. De beurs is geopend op donderdag en vrijdag van 14.00 tot 22.00 uur en in het weekend van 10.00 tot 18.00 uur. Tickets: zie website.

Lees ook:Wonen & Co 2011 in Groningen
Lees ook:Woonbeurs ‘Wonen&Co’ in Groningen: thema ‘De Verleiding’
Lees ook:Woonbeurs Wonen&Co 2009 Groningen
Lees ook:Huis & Tuin 2008 in Leeuwarden
Lees ook:Tijd voor tuinplezier op TuinIdee Den Bosch

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>