55 Plus Expo in Ahoy

In Arnhem bestond de beurs al, maar dit jaar vindt de eerste editie plaats in Ahoy Rotterdam: de 55 Plus Expo, van woensdag 22 tot en met zondag 26 oktober (editie 2011: klik hier). De beurs met ruim honderd stands heeft verschillende thema’s. ‘Sfeervol wonen en leven’ biedt van alles op het gebied van huis en tuin, onderhoud en inrichting. ‘Reizen’ biedt tripjes in eigen land tot exotische reizen. ‘Gezondheid en beweging’ biedt van alles over gezond eten en drinken, verantwoord bewegen en sporten. ‘Hobby en creativiteit’ biest verenigingen, gereedschappen, materialen en tips.

Ook komt is er een informatiemarkt waar niet-commerciële instellingen zich presenteren en adviezen geven aan 55 plussers. Op verschillende horecapunten zijn optredens van artiesten, koren en orkesten. De deuren zijn open van 10.00 tot 17.00 uur. Leden van de ouderenbonden betalen € 6,= (niet-leden € 8,=). De leden kunnen gebruikmaken van gratis busvervoer. De websites van de beurs en van ouderenbond ANBO zijn helaas niet al te scheutig met verdere informatie.
Zie ook ‘Huishoud-Hobbybeurs Hengelo‘ en ‘Kunst & Lifestyle Beurs Ahoy‘. 

 

 

Lees ook:55 Plus Beurs in Ahoy
Lees ook:55 Plus Expo in Rijnhal Arnhem
Lees ook:55 Plus Expo in Ahoy Rotterdam
Lees ook:55+ Expo Arnhem
Lees ook:Groningen 55 Plus Expo

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “55 Plus Expo in Ahoy

  1. Pingback: Kunst & Lifestylebeurs in Ahoy | Eropuit

  2. Pingback: Huishoud-Hobbybeurs Hengelo | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>