Kunst & Lifestylebeurs in Ahoy

De Kunst & Lifestylebeurs in Ahoy Rotterdam is door de jaren heen een belangrijk evenement geworden voor de kunstliefhebber. Van vrijdag 24 tot en met zondag 26 oktober tonen internationale professionele beeldend kunstenaars en galerieën werken van hoogwaardige kwaliteit, zonder dat de beurs er een elitair sfeertje van krijgt (editie 2010: klik hier). Voor de ware kunstliefhebber, maar ook voor mensen eens wat moois willen kopen voor woning of werkplek: voor ieder budget en iedere smaak is wel wat te vinden.
Zie ook ‘55+ Expo Ahoy‘.

De beurs biedt een breed spectrum aan kunstuitingen, zoals beeldhouwwerken, glas, sieraden, schilderijen en keramiek. In het lifestyle paviljoen is aankleding voor huis en tuin te vinden, er liggen wijnen klaar en chef-koks geven kookdemonstraties. De beurs is geopend op vrijdag van 17.00 tot 22.00 uur, zaterdag en zondag van 11.00 tot 18.00 uur. De toegang kost € 10,=; 65+, CJP en Museumjaarkaart € 8,=.
Zie ook ‘Woon en en Leefgenot Eindhoven‘.

 

Lees ook:Kunstevent 2009 in Martiniplaza Groningen
Lees ook:Open Art Fair in Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:Kunst en antieksalon Primavera in Ahoy
Lees ook:Open Art Fair 2011 in de Jaarbeurs
Lees ook:Openlucht kunstbeurs Art Laren

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Kunst & Lifestylebeurs in Ahoy

  1. Pingback: Excellent Woon & Leefgenot in Eindhoven | Eropuit

  2. Pingback: 55 Plus Expo in Ahoy | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>