Open Art Fair in Jaarbeurs Utrecht

Dinsdag 8 tot en met zondag 13 september 2009 vindt in de Utrechtse Jaarbeurs de tweede editie van de Open Art Fair plaats (editie 2011: klik hier). Professionele galerieën uit binnen -en buitenland tonen op deze kunstbeurs de meest uiteenlopende vormen van hedendaagse kunst voor een breed publiek. Schilderkunst, beeldhouwwerken, glas, sieraden en keramiek: op de beurs is het allemaal te zien en te koop. In het comité van aanbeveling zitten niet de minsten, waaronder Gertie Bierenbroodspot, Ans Markus en Kees Verkade.

Bezoekers kunnen dagelijks in groepjes van maximaal tien personen voor vijf euro een rondleiding van een uur krijgen langs de hoogtepunten van de beurs. In de Moesmanzaal op de Beursvloer vinden iedere dag lezingen plaats: sprekers zijn kunstenaars, die met hun werk op de beurs staan. De beurs is vanaf woensdag iedere dag open van 11.00 tot 19.00 uur, donderdag tot 22.00 uur. Die avond vindt ‘Charity Night’ ten bate van ‘Because I am a Girl’, de campagne van Plan Nederland voor meisjes in ontwikkelingslanden. Deelnemende galerieën doneren een deel van de avondopbrengst en kunstenares Ans Markus verzorgt de trekking van een loterij. De entree kost € 10,=; CJP en 50plus € 7,50.

Lees ook:Open Art Fair in de Jaarbeurs
Lees ook:Kunstbeurs Realisme in Amsterdam
Lees ook:Kunstbeurs Artantique 2012 in Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:Kunst- en antiekbeurs ART BREDA 2015
Lees ook:‘Second Home International’ in de Jaarbeurs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>