Groningen 55 Plus Expo

Woensdag 8 tot en met zondag 12 september 2010 vindt in de Martiniplaza in Groningen de 55 Plus Expo plaats, de grootste beurs voor 55 plussers in het noorden. Advies, informatie en amusement: dat is wat de beurs te bieden heeft. Er staat een complete huishoudbeurs met meer dan honderd stands op het gebied van Wonen & Leven, Reizen, Beweging & Sport en Hobby & Creativiteit.

 

Daarnaast is er een informatiemarkt, waarop non-profitorganisaties informatie en voorlichting geven. Er is catering en amusement, met optredens van seniorenorkesten –en koren en soloartiesten. De deuren staan open van 10.00 tot 17.00 uur. Toegangsprijs: zie website.

Lees ook:55 Plus Expo in Ahoy Rotterdam
Lees ook:55 Plus Expo in Rijnhal Arnhem
Lees ook:55 Plus Beurs in Ahoy
Lees ook:55 Plus Expo in Ahoy
Lees ook:Creatief Weekend en Patchwork & Quiltdagen in Expo Haarlemmermeer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>