55 Plus Expo in Ahoy Rotterdam

Woensdag 21 tot en met zondag 25 oktober 2009 vindt in Ahoy Rotterdam voor de derde keer 55 Plus Expo plaats: de beurs voor 55 plussers in Zuid-Holland (editie 2011: klik hier). Het is met ruim 120 stands een mix van huishoudbeurs en informatiemarkt voor senioren, met van alles op het gebied van wonen & leven, reizen, bewegen & sport en hobby & creativiteit. Belangrijk onderdeel is de informatiemarkt met non-profit organisaties die relevante informatie en voorlichting kunnen geven.

De beurs vindt plaats in samenwerking met de ouderenbonden van de provincie Zuid-Holland.  Verder is er onder het genot van een hapje en een drankje doorlopend een amusementsprogramma met koren, orkesten en soloartiesten. De deuren zijn iedere dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De toegang kost € 8,=; leden van ouderenbonden betalen twee euro minder.

Lees ook:55 Plus Expo in Rijnhal Arnhem
Lees ook:Groningen 55 Plus Expo
Lees ook:55 Plus Expo in Ahoy
Lees ook:55 Plus Beurs in Ahoy
Lees ook:55+ Expo Arnhem

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>