Boekenfestijn in Maastricht en Kortrijk (België)

Elke maand staat het Boekenfestijn in een andere stad in Nederland of België: het is als het ware een reizende boekenbeurs. Van donderdag 3 tot en met zondag 6 april staat de beurs in MECC in Maastricht. Het Boekenfestijn is dé consumentenbeurs op het gebied van actuele boeken en multimedia. Het aanbod van bijna een miljoen artikelen is gigantisch. De boeken kunnen veel goedkoper worden aangeboden, omdat ze rechtstreeks van uitgeverijen uit binnen –en buitenland komen en op de beurs direct – zonder tussenhandel – worden verkocht.

Soms zijn boeken licht beschadigd, maar kortingen kunnen oplopen tot maar liefst 90 %. Tijdens het Boekenfestijn wordt het aanbod tussendoor voortdurend aangevuld vanuit het centrale boekenmagazijn in IJsselstein. Dit jaar is er ook een Kinderfestijn met kleurwedstrijd en boekenspeurtocht. Naast boeken zijn er ook allerhande cadeau- en hobbyartikelen te koop. De beurs is te bezoeken op donderdag en vrijdag van 10.00 tot 21.00 uur en in het weekend van 10.00 tot 18.00 uur. De toegang is gratis. Van donderdag 24 tot en met zondag 27 april staat het Boekenfestijn in XPO Kortrijk in België. Van donderdag 15 tot en met zondag 18 mei staat de boekenbeurs in EXPO Antwerpen.

Lees ook:Boekenfestijn in Nieuwegein
Lees ook:Boekenfestijn Eindhoven
Lees ook:Boekenfestijn Eindhoven
Lees ook:Boekenfestijn RAI Amsterdam
Lees ook:Boekenfestijn RAI Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>