Boekenfestijn Eindhoven

Elke maand staat het Boekenfestijn in een andere stad in Nederland of België: het is als het ware een reizende boekenbeurs. Van donderdag 30 oktober tot en met zondag 2 november staat de beurs in het Beursgebouw Eindhoven. Het Boekenfestijn is een gratis consumentenbeurs, met een miljoen actuele boeken, multimedia en hobbyartikelen. Ook is er een groot aanbod aan studieboeken te vinden. De boeken kunnen veel goedkoper worden aangeboden, omdat ze rechtstreeks van uitgeverijen uit binnen –en buitenland komen en op de beurs direct – zonder tussenhandel – worden verkocht.

Soms kunnen boeken licht beschadigd zijn: daardoor kunnen kortingen oplopen tot maar liefst 90 %. De Centrale Boekhandel in IJsselstein organiseert al 26 jaar Boekenfestijnen in Nederland en België. Tijdens de beurs wordt het aanbod tussendoor voortdurend aangevuld vanuit het magazijn in IJsselstein. Dit jaar is er ook een Kinderfestijn met kleurwedstrijd en boekenspeurtocht. Naast boeken zijn er ook allerhande cadeau –en hobbyartikelen te koop. De beurs is te bezoeken op donderdag en vrijdag van 10.00 tot 21.00 uur en in het weekend van 10.00 tot 18.00 uur. De toegang is gratis.

Lees ook:Boekenfestijn RAI Amsterdam
Lees ook:Boekenfestijn in Maastricht en Kortrijk (België)
Lees ook:Boekenfestijn in Nieuwegein
Lees ook:Boekenfestijn Eindhoven
Lees ook:Boekenfestijn RAI Amsterdam

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Boekenfestijn Eindhoven

  1. C. Vriend

    Het is tijd dat deze informatie eens wordt geactualiseerd!!
    Berichten over evenementen uit 2008 en 2009 dat kan toch echt niet meer!!!

      /   Reply  / 
    1. Erik Feenstra Auteur

      Het bericht stamt uit 2008. Internet bewaart alles.

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>