Boekenfestijn Eindhoven

Donderdag 5 tot en met zondag 8 november 2009 staat het Beursgebouw in Eindhoven in het teken van boeken tijdens het Boekenfestijn: een gratis consumentenbeurs met een mega-aanbod van boeken, multimedia en hobbyartikelen. Het Boekenfestijn is als het ware een reizende boekenbeurs, die iedere maand in een andere stad in Nederland of België te vinden is, zoals 19 tot en met 22 november in Home Boxx in Nieuwegein, 26 tot en met 29 november in de RAI in Amsterdam en 17 tot en met 20 december in Flanders Expo Gent.

Tijdens de beurs rijden vrachtwagens af en aan vanuit het centrale boekenmagazijn in IJsselstein, om de boekenvoorraad op de beurs op peil te houden. Kortingen van 60% zijn volgens de website ‘heel normaal’, maar kunnen zelfs oplopen tot 90%. Spandoeken met categorienamen moeten het de bezoeker makkelijker maken om tussen de bomen het bos te kunnen blijven zien. De deuren zijn open donderdag en vrijdag van 10.00 tot 21.00 uur en zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur.

Lees ook:Boekenfestijn RAI Amsterdam
Lees ook:Boekenfestijn in Maastricht en Kortrijk (België)
Lees ook:Boekenfestijn in Nieuwegein
Lees ook:Boekenfestijn Eindhoven
Lees ook:Boekenfestijn RAI Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>