Boekenfestijn RAI Amsterdam

Elke maand staat het Boekenfestijn in een andere stad in Nederland of België. Van donderdag 27 tot en met zondag 30 november staat de beurs in de Amsterdamse RAI: het is een gratis consumentenbeurs, met ruim een miljoen actuele boeken, multimedia en hobbyartikelen tegen scherpe prijzen. Ook is er een groot aanbod aan studieboeken. De boeken kunnen veel goedkoper worden aangeboden, omdat ze rechtstreeks van uitgeverijen uit binnen -en buitenland komen en op de beurs direct – zonder tussenhandel – worden verkocht.

 

Soms zijn boeken licht beschadigd, maar kortingen kunnen oplopen tot maar liefst 90 %. De Centrale Boekhandel in IJsselstein organiseert al 26 jaar Boekenfestijnen in Nederland en België. Tijdens de beurs wordt het aanbod tussendoor voortdurend aangevuld vanuit het magazijn in IJsselstein. Dit jaar is er ook een Kinderfestijn met kleurwedstrijd en boekenspeurtocht. Naast boeken zijn er ook allerhande cadeau -en hobbyartikelen te koop. De beurs is te bezoeken op donderdag en vrijdag van 10.00 tot 21.00 uur en in het weekend van 10.00 tot 18.00 uur. De toegang is gratis.

Lees ook:Boekenfestijn Eindhoven
Lees ook:Boekenfestijn in Maastricht en Kortrijk (België)
Lees ook:Boekenfestijn in Nieuwegein
Lees ook:Boekenfestijn RAI Amsterdam
Lees ook:Boekenfestijn Eindhoven

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Boekenfestijn RAI Amsterdam

  1. C.senior

    ik zou me willen opgeven voor de nieuwsbrief, wanneer de boekenRai er in 2012 is dus, enz.
    Waarom geen gemakkelijke link naar zo’n pagina?

    C. senior.

      /   Reply  / 
  2. Erik Feenstra Auteur

    In de eerste regel ligt een link naar Boekenfestijn, als u daarop klikt.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>