Paraview en sieraden in Goes

Paraview is de meest bekende paranormale beurs van Nederland met veel stands en lezingen op spiritueel gebied. De beurs staat ieder weekend ergens anders in het land. Zaterdag 8 en zondag 9 maart 2008 in de Zeelandhallen in Goes, samen met de Sieradenbeurs. Bezoekers maken kennis met new age en  alternatieve geneeswijzen. Ze kunnen persoonlijke consulten halen: een aurafoto laten maken, vragen stellen aan een handlijnkundige of een paragnost, zich laten masseren. Of gewoon rondkijken. Er zijn uiteenlopende spirituele en new age producten te koop. In een aparte ruimte worden lezingen gehouden over spirituele onderwerpen, die vrij toegankelijk zijn. 

In een aparte ruimte worden lezingen gehouden over spirituele onderwerpen, die vrij toegankelijk zijn. De beurs is geopend op zaterdag van 12.00 tot 17.30uur en op zondag van 11.00 tot 17.30 uur. De entree bedraagt   6,50, kinderen tot 11 jaar mogen gratis mee; volwassenen met kortingsbon (aanvragen via de website) en 65+ betalen € 5,=. Parallel aan Paraview loopt de Sieradenbeurs, die ook toegankelijk is met het entreebewijs van Paraview. Toegang tot alleen de sieradenbeurs kost € 5,= of € 3,50 met een kortingsbon. Paraview komt 15 en 16 maart in de Eusebiuskerk in Arnhem, 23 en 24 maart in Waalre (Eindhoven), 29 en 30 maart in de Mammoet in Gouda en in de IJsselhallen in Zwolle.

 

Lees ook:Paraview en Sierradenbeurs in Maastricht
Lees ook:Paraview: ieder weekend new age
Lees ook:Ieder weekend spiritueel bezig zijn
Lees ook:Paraview, Sieraden, Reptilica & PC Groningen
Lees ook:Visma: hengelsportbeurs in de Ahoy

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>