Ieder weekend spiritueel bezig zijn

Paraview is de bekendste paranormale beurs van Nederland met veel stands en lezingen op spiritueel gebied. De beurs is ieder weekend ergens anders in het land te vinden. Zaterdag 12 en zondag 13 januari 2008 in MECC in Maastricht (het Maastrichtse Expositie en Congres Centrum), samen met de Sieradenbeurs. Bezoekers maken op Paraview kennis met new age en tal van alternatieve geneeswijzen.

En dat zijn er nogal wat: paragnosten, helderzienden, magnetiseurs, handlijnlezers, leggers van tarotkaarten, numerologen, reïncarnatietherapeuten, iriscopisten, astrologen, hypnotherapeuten, klankhealers, auralezers, -tekenaars en -camera’s, gidszieners en -tekenaars, reikimasters, pendelaars en masseurs.

Er zijn tal van new ageproducten te koop, zoals boeddha’s, wierook, edelstenen, sieraden, muziek, boeken, oliën en voedingsproducten. In een aparte ruimte worden lezingen gehouden over spirituele onderwerpen, die vrij toegankelijk zijn.


Paraview staat 19/20 januari in het Sportcentrum van Almere Stedenwijk en in de Twentehallen in Enschede; 26/27 januari de Kampagne in Den Helder en 2/3 februari in de Ahoy in Rotterdam. Vaak loopt er parallel een tweede beurs, zoals de Sieradenbeurs in MECC en Reptilica in Almere: de internationale Reptielenbeurs.

 

 

Lees ook:Paraview en sieraden in Goes
Lees ook:Paraview en Sierradenbeurs in Maastricht
Lees ook:Paraview: ieder weekend new age
Lees ook:Paraview, Sieraden, Reptilica & PC Groningen
Lees ook:Eten en drinken op niveau in Maastricht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>