Paraview en Sierradenbeurs in Maastricht

Paraview‘ is sinds 15 jaar de bekendste paranormale beurs van Nederland met veel stands en lezingen op spiritueel gebied. De beurs staat ieder weekend ergens anders in het land: zaterdag 17 en zondag 18 januari 2009 in MECC Maastricht, samen met de Sieradenbeurs. Op ‘Paraview’ kunnen de bezoekers alles van hun gading vinden op het gebied van alternatieve geneeswijzen en alles dat met new age te maken heeft. Ze kunnen bij hen persoonlijke consulten halen. Er zijn uiteenlopende spirituele en new age producten te koop en er zijn allerlei consulten. In een aparte ruimte worden lezingen gehouden over spirituele onderwerpen, die vrij toegankelijk zijn.

 

‘Paraview’ staat 24 en 25 januari in de Veemarkthallen in Utrecht; de weekenden erop: zie website. De deuren staan op alle ‘Paraview’ beurzen open op zaterdag van 12.00 tot 17.30 uur en zondag vanaf 11.00 uur. De entree kost € 6,50 voor volwassenen (er zijn kortingsmogelijkheden, zie op de website), kinderen tot en met 11 jaar gratis. Het entreekaartje is ook geldig op de Sieradenbeurs, als die gelijktijdig plaatsvindt. Kaartjes voor alleen die beurs kosten € 5,=.

Lees ook:Paraview: ieder weekend new age
Lees ook:Paraview en sieraden in Goes
Lees ook:Paraview, Sieraden, Reptilica & PC Groningen
Lees ook:Ieder weekend spiritueel bezig zijn
Lees ook:Tuin & Sfeer Beurs in Martiniplaza Gronongen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>