Paraview, Sieraden, Reptilica & PC Groningen

posterParaview is de bekendste paranormale beurs van Nederland met veel stands en lezingen op spiritueel gebied. De beurs staat ieder weekend ergens anders in het land (zie website). Zaterdag 17 en zondag 18 maart 2008 in Martiniplaza in Groningen, samen met de Sieradenbeurs, Reptilica, de beurs voor reptielen, amfibieën en toebehoren, op zondag en de PC-beurs op zaterdag. Bezoekers van Paranormaal maken kennis met new age en  alternatieve geneeswijzen. Er zijn uiteenlopende spirituele en new age producten te koop, beroepsbeoefenaars te consulteren en lezingen te volgen. 

bannerDe Sieradenbeurs biedt alles op het gebied van  sieraden maken. Reptilica is de internationale beurs met onder andere slangen, hagedissen, spinnen, amfibieën en alles wat daarvoor nodig is. De PC-beurs biedt nieuwe en gebruikte computers en alles wat daarbij hoort. De beurs is geopend op zaterdag van 12 tot 17.30 uur (Paranormaal, Sierraden en PC-beurs) en op zondag van 11 tot 17.30 uur (Paranormaal, Sierraden en Reptilica). De entree bedraagt 6,50, kinderen tot 11 jaar mogen gratis mee; volwassenen met kortingsbon en 65+ betalen € 5,=. De Sieradenbeurs is ook toegankelijk met het entreebewijs van Paraview. Het is niet duidelijk of dit ook voor de PC-beurs en Reptilica geldt. Toegang tot één beurs kost € 5,= of € 3,50 met een kortingsbon op de betreffende website.

 

Lees ook:Paraview en sieraden in Goes
Lees ook:Paraview en Sierradenbeurs in Maastricht
Lees ook:Ieder weekend spiritueel bezig zijn
Lees ook:Paraview: ieder weekend new age
Lees ook:Creativiteitsbeurs in Maastricht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>