Kickboksgala mondt uit in massale vechtpartij

Een kickboksgala in Hoorn mondde zaterdag uit in een massale vechtpartij. Volgens de politie waren daar honderd mensen bij betrokken. De vlam sloeg in de pan toen twee kickboksers zich onsportief zouden hebben gedragen. Het publiek begon zich ermee te bemoeien en leidde tot buiten tot een massale vechtpartij. Daarbij vielen drie gewonden, waarvan er één op de intensive care ligt. Ook werd er geschoten, maar niemand raakte gewond.

 

Toen er rond tien uur een schietpartij uitbrak, rukte de politie meteen massaal uit en werden ambulances ingeroepen. De politie heeft de vermoedelijke schutter opgepakt. De burgemeester van Hoorn betreurt het dat het gala zo uit de hand liep. Het onderzoek is nog in volle gang. Volgens een politiewoordvoerder zijn er zoveel mensen bij betrokken geweest dat het opnemen van getuigenverklaringen nog wel even duurt.

Lees ook:Vechtsportgala’s aan banden
Lees ook:Vondelpark ontruimd na massale vechtpartij
Lees ook:Zwaargewonden schietpartij kickboksgala
Lees ook:Schietpartij verpest Rio aan de Rijn in Arnhem
Lees ook:Zeker 75 Duitsers opgepakt na massale knokpartij in Renesse

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>