Zwaargewonden schietpartij kickboksgala

Bij een schietpartij tijdens een kickboksgala in het Brabantse Veghel zijn zondagavond twee mensen zwaargewond geraakt. Een van hen zou zwaargewond zijn. Volgens een ooggetuige zou een gewonde zijn gereanimeerd. Hij is met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. Het evenement – The Battle of Zijtaart – vond voor de derde keer plaats in het dorpshuis aan de Pastoor Cleckstraat in het centrum en was rond twee uur in de middag begonnen. Voor de schietpartij zou er een opstootje zijn geweest, waarbij twee mannen ruzie kregen, stoelen door de lucht vlogen en een andere man een pistool trok en op de ruziemakers schoot. 

Honderden mensen raakten in paniek en vluchtten de zaal uit. Er zijn vijf ambulances uitgerukt, de omgeving is afgezet en een arrestatieteam doorzoekt met kogelvrije vesten het pand. De politie heeft meerdere verdachten aangehouden, maar wil niet zeggen hoeveel het er zijn.

Lees ook:Alphen aan den Rijn herdenkt schietpartij in Ridderhof in 2011
Lees ook:Schietpartij kickboksgala: dode en meerdere gewonden
Lees ook:Schietpartij verpest Rio aan de Rijn in Arnhem
Lees ook:Winkeluitje Alphen eindigt in bloedbad
Lees ook:Man rijdt veel te hard op A2 en veroorzaakt ernstig ongeluk met dode en zeven gewonden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>