MTV EMA: popsterren spotten in Amsterdam

Veel internationale popsterren zijn naar Amsterdam gekomen voor de MTV EMA Awards in de Ziggo Dome op zondagavond 10 november (2016: klik hier). Miley Cyrus, Afrojack en Kate Perry: ze zijn er allemaal om op te treden, net als Kings of Leon, Bruno Mars, Snoop Do en Robin Thicke. Paparazzi uit binnen- en buitenland wachten urenlang bij hotels, coffeeshops, hippe clubs en toeristische trekpleisters waar de kans het grootst is om een ster te spotten. Veel celebs lopen rond met een legertje bodyguards om zich heen en rijden rond in geblindeerde busjes en limousines. Ook fans staan massaal bij de grote hotels te wachten om een glimp van hun idolen op te vangen. Veel sterren logeren in het Conservatorium Hotel, naast het Stedelijk Museum.

In het Amstel Hotel zou de directie van MTV zitten en in het Okura Hotel het productieteam. Volgens insiders heeft het geen zin om op het voorplein van Ziggo Dome te komen kijken, dat is alleen bereikbaar voor genodigden, maar wordt het Endemol-gebouw ernaast getipt. Daarvandaan vertrekken de limo’s met de sterren naar de rode loper van de Ziggo Dome en in het Endemol-gebouw is na afloop een afterparty voor de artiesten. Er worden uiteenlopende awards uitgereikt. Bij de Best Worldwide Act Award worden artiesten uit alle werelddelen vertegenwoordigd. Genomineerd zijn onder andere Justin Bieber, boyband One Direction, de Marokkaanse zanger Ahmed Soultan, de Australische zanger Cody Simpson en de Zuid-Koreaanse boyband EXO. De show begint om 21.00 uur en in live op MTV te zien.

Zie ook: Armin Only in Ziggo Dome.

Lees ook:MTV European Music Awards in Amsterdam
Lees ook:Concert 5 jaar Ziggo Dome met Marco Borsato & Friends te zien op Kanaal 13
Lees ook:MTV EMA Awards Amsterdam
Lees ook:Justin Timberlake in de Ziggo Dome
Lees ook:Symphonica in Rosso met Marco Borsato in Ziggo Dome Amsterdam

1 Reacties // Reageer

One thought on “MTV EMA: popsterren spotten in Amsterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>