MTV European Music Awards in Amsterdam

Komende week is Amsterdam het centrum van de muziekwereld en komen er wereldsterren naar de hoofdstad (2016: klik hier). Van woensdag 6 tot en met zondag 10 november vindt in de Ziggo Dome de MTV Music Week plaats, de build-up voor de 20e editie van de MTV Music Awards (EMA) op zondag. MTV verwacht dat deze editie records gaat breken. Vorig jaar keken bijna 40 miljoen mensen naar de 19e editie in Frankfurt en kwamen er meer dan 183,5 miljoen stemmen binnen.

Wie geen kaartje weet te bemachtigen voor de show, kan een glimp van de sterren opvangen bij één van de vijfsterrenhotels in de hoofdstad.  Naast de Ziggo Dome zijn er ook concerten in andere poptempels, zoals Paradiso en de Melkweg en organiseren verschillende clubs eigen clubavonden die aansluiten bij de week.  In de MTV Mobile Store aan de Kalverstraat kunnen fans dagelijks terecht voor optredens en een meet and greet met artiesten. De exclusieve sessies zijn toegankelijk voor zo’n 100 jongeren eper dag.

Lees ook:MTV EMA Awards Amsterdam
Lees ook:MTV-awards in Ahoy Rotterdam op zondag 6 november
Lees ook:Amsterdam Dance Event 2012
Lees ook:Amsterdam Dance Event 2013
Lees ook:Zaterdag 18 februari verkoop tweede concert Madonna

1 Reacties // Reageer

One thought on “MTV European Music Awards in Amsterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>