Armin Only in Ziggo Dome

Armin van Buuren staat vrijdag 15 en zaterdag 16 november met zijn show ‘Intense’  in de Ziggo Dome in Amsterdam. ‘Intense’ (preview: klik hier) is ook de titel van zijn vijfde album, dat drie jaar na het succesvolle ‘Mirage’  verschijnt. De deuren gaan open om 21.00 uur, de show is van 22.00 tot 04.00 uur. Daarna is er een afterparty tot 05.00 uur. Beide shows zijn uitverkocht.

Op 30 april gaf de Dj samen met het Koninklijk Concertgebouworkest een concert tijdens de koningsvaart in Amsterdam, op verzoek van het nieuwe koningspaar. In 2007 tot en met 2010 en 2012 werd hij gekozen tot nummer 1 in de jaarlijkse Top -100 lijst van de meest populaire dj’s in ‘DJ’s Magazine’. Zijn wekelijks radioprogramma ‘A State of Trance‘ wordt in 26 landen en door 30 radiostations uitgezonden. Met een slordige 15 miljoen luisteraars is het één van de best beluisterde radioshows ter wereld.

Lees ook:Vernieuwde K3 in RAI Theater Amsterdam
Lees ook:Vrijdag en zaterdag Top Gear Live in Ziggo Dome Amsterdam
Lees ook:Holland zingt Hazes in Ziggo Dome
Lees ook:Vernieuwde K3 in Ahoy Rotterdam
Lees ook:Amsterdam nummer 12 op lijst leefbare steden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>